Meteen naar de inhoud

F1 22

Het nieuwe tijdperk van de Formule 1 is begonnen met F1 22. Neem plaats in de opnieuw ontworpen auto’s dankzij de nieuwe regels en domineer het Formule 1 seizoen in alweer de vijftiende game van de Formule 1 series. High Level Simracing geeft je de beste setups en tips zodat jij altijd op de top van je kunnen racet en je concurrenten verslaat. Ook houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes zodat jij niks meer hoeft te missen.

F1 22 Setups 

ALLES WAT JIJ MOET WETEN OVER SETUPS

Tot nu toe is dit seizoen erg onvoorspelbaar geweest, met verschillende teams en coureurs die overwinningen en podiumplaatsen pakten. Dit is goed nieuws voor ons simracers, want het betekent dat we ook succes kunnen hebben als we de juiste setup vinden en wat oefenen. Bekijk onze setup pagina voor goede, snelle en betrouwbare setups voor elk circuit.

F1 22 Tips

ALLES OM JOUW RACE NIVEAU NAAR EEN HOGER LEVEL TE TILLEN

Eén van de dingen die veranderd is dit seizoen zijn de banden. Pirelli heeft een nieuwe, hardere compound geïntroduceerd om te proberen het aantal pitstops per race te verminderen. Dit betekent dat de teams voorzichtig moeten zijn met hun banden, want ze kunnen niet zomaar om de paar ronden van banden wisselen. Dit kan het voor ons simracers moeilijk maken, want het is moeilijk om te weten wanneer je een pitstop moet maken. 

Er zijn echter een paar algemene tips die kunnen helpen. Ten eerste moet je de slijtage van je banden in de gaten houden en proberen te voorkomen dat je te veel ronden op banden met een harde compound rijdt. Ten tweede moet je op de hoogte zijn van de weersomstandigheden en hoe die de bandenslijtage beïnvloeden. Als het bijvoorbeeld erg warm is, zullen de banden sneller slijten. Tot slot moet je niet bang zijn om te experimenteren met verschillende pitstrategieën.

De beste manier om te leren is door dingen uit te proberen en te zien wat voor jou werkt. Met een beetje oefening moet je in staat zijn om een strategie te vinden die je helpt om het meeste uit je banden te halen en die je de beste kans op succes geeft. Hou onze tips pagina in de gaten voor meer tips en advies naarmate het seizoen vordert. We zullen je ook op de hoogte houden van de laatste updates en DLC, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt in de wereld van de Formule 1.

F1 22 Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij High Level Simracing. Alle nieuwtjes over de game, zoals updates, patches, DLC en nog veel meer bespreken we op onze nieuwspagina. Check het laatste nieuws vandaag nog om helemaal op de hoogte te zijn.