Meteen naar de inhoud

F1 23 Nieuws

Als F1 23 fan wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en updates. High Level Simracing biedt je een actueel overzicht van alle evenementen, nieuws, updates, patches en meer met betrekking tot F1 23. Onze website is de go-to bron voor alles wat met het spel te maken heeft en we zorgen ervoor dat je altijd een stap voor bent op wat er in de wereld van F1 23 gebeurt. Alle informatie wordt regelmatig gecontroleerd om de nauwkeurigheid te garanderen, dus je kunt ons vertrouwen als jouw bron voor actuele updates over F1 23.

Laatste nieuws en updates

F1 23 is het nieuwste Formule 1 game! We doen er alles aan om je het laatste nieuws en updates over F1 23 te geven, zodat je op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen rondom deze game. Volg ons voor regelmatige updates over patches, circuits, veranderingen en meer! Bereid je voor op een geweldig nieuwe F1 game en blijf via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws en updates met betrekking tot F1 23!

F1 23 patch nieuws

Een F1 23 patch kan veel veranderingen met zich meebrengen en wordt ook altijd vol spanning tegemoet gezien door alle simracers. Elke patch belooft een heleboel nieuwe functies en verbeteringen. Meestal worden er updates doorgevoerd, zoals een verbeterde AI, een livery-update of betere audio instellingen. Maar soms wordt ook het complete rijgedrag van de auto aangepast en merk je dat alle rondetijden op het leaderboard weer gereset worden. 

Op High Level Simracing kun je al het laatste nieuws over de laatste patch vinden, evenals handige tips over hoe je het meeste uit deze nieuwe functies kunt halen. Blijf op de hoogte van al het nieuws over de F1 23 patch, en maak je klaar voor een nog leukere race-ervaring!

F1 23 nieuwe circuits

De ontwikkelaars (Codemasters en EA Sports) hebben bevestigd dat er twee nieuwe circuits aan het spel zullen worden toegevoegd: Losail International Circuit in Qatar en Las Vegas Street Circuit in Amerika.

Naast deze twee nieuwe circuits komen er ook drie circuits weer terug die niet meer op de officiële F1-kalender staan, namelijk: Shanghai International Circuit in China, Paul Ricard in Frankrijk en Autódromo Internacional do Algarve in Portugal. Als je voor elk circuit op zoek bent naar een goede setup, check dan onze F1 23 setup pagina voor de beste setups voor elk circuit.