Meteen naar de inhoud

F1 22 SETUPS

Ben jij op zoek naar de beste F1 22 setups? High Level Simracing is dé place to be voor al jouw F1 22 setups. Wij hebben de beste setups voor elk circuit. Al onze setups zijn voor na Patch 1.06 en de verschillende updates daarna. Bekijk hieronder al onze F1 22 setups voor elk circuit door op het circuit te klikken waarvan jij de setup wil bekijken.

De beste F1 22 setups bij High Level Simracing

Voor simracers die het maximale uit hun races willen halen, is het belangrijk om de beste F1 22 setups te gebruiken. Het gebruiken van een goede afstelling op een circuit maakt al snel meer dan een seconde per ronde verschil. Daarbij gaat het in F1 22 om de afstelling van je aerodynamica, versnellingsbak, ophangingsconstructie, ophanging, remmen en banden. Elk onderdeel van de auto moet geoptimaliseerd worden om de prestaties op het circuit te maximaliseren. Bij High Level Simracing kun jij de beste F1 22 setups vinden waarbij elk onderdeel van de auto met elkaar samenwerkt. Hierdoor heb je de perfecte balans tussen snelheid op de rechte stukken en balans door de bochten. Bij High Level Simracing nemen we het giswerk weg bij het afstellen van je auto door het deskundige advies en de gedetailleerde aanbevelingen van onze simracers. Met onze hulp kun jij jouw auto optimaal afstellen en de beste setups voor F1 22 vinden. 

F1 22 setup tips

Om de algemene prestaties van een auto te optimaliseren, is het cruciaal om te weten hoe de verschillende elementen van een auto op elkaar inwerken. Meer downforce kan bijvoorbeeld de prestaties door de bochten verbeteren, maar zorgt ook weer voor een minder hoge topsnelheid op de rechte stukken. Evenzo is het verstijven van de ophanging gunstig voor bochten met hoge snelheid, maar te veel verstijving kan leiden tot slecht rijgedrag in langzamere delen van het circuit.

Bij High Level Simracing kun je niet alleen de beste F1 22 setups vinden, maar ook geven we je per circuit meerdere tips over hoe je de auto afstelling kunt aanpassen naar jouw eigen rijstijl. Een goede afstelling helpt je om snel op snelheid te komen en zorgt ervoor dat je zowel snel bent op de rechte stukken als door de bochten. Wij geven je tips over hoe je de beste F1 22 setup kunt bereiken, zodat je het maximale uit je auto kunt halen. 

Wil jij ook volledig begrijpen hoe het maken van een setup werkt? Lees dan ook onze uitgebreide F1 22 Setup Gids. In deze gids leggen wij je uit hoe je zelf de beste F1 22 setups kunt maken, zodat jij kunt domineren op het virtuele circuit en de overwinningen net zoals Max Verstappen binnen kunt halen. 

Hoe vind je de optimale setups voor F1 22?

Om de optimale setups voor F1 22  te vinden, moet je zorgvuldig rekening houden met verschillende factoren van de afstelling van de auto. Gelukkig voor jou hebben onze simracing experts dit voor elk circuit getest, zodat jij met de snelste afstelling op elk circuit kunt rijden. Door het testen van de setup op elk circuit kunnen wij met zekerheid zeggen dat je de beste F1 22 setups vindt bij High Level Simracing.