Meteen naar de inhoud

Top 10

TOP 10

Als je begint met simracen, dan is het belangrijk dat je een goed racestuur, racestoel, gaming headset en gaming monitor hebt. Met zoveel verschillende producten op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou het meest geschikt is. In onze top 10 hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van de verschillende kenmerken van elk product. Zo kun je gemakkelijk het juiste stuur, stoel, headset en/of monitor voor jouw behoeften vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie om mee te beginnen, of juist naar high-end producten voor de volgende stap, met de top 10 van High Level Simracing zit je goed. Lees dus snel verder om je simracing skills naar een hoger level te brengen.

Top 10 racesturen

Een goed racestuur is enorm belangrijk tijdens het simracen. Via het stuur ontvang je als simracer alle informatie van de auto op het circuit. Elk hobbeltje, kerbstone of correctie moment wil je voelen via de feedback van het stuur om zo snel mogelijk over de baan te rijden. Bij High Level Simracing beoordelen we het stuur op vier punten, namelijk: design (hoe ziet het stuur eruit en hoe voelt het aan), functies (welke functies heeft het stuur), pedalen (hoe is het gevoel met de pedalen en hoe stevig zijn de pedalen) en force feedback (hoeveel informatie krijg je vanuit het stuur om te racen).

Op deze manier kunnen wij het perfecte racestuur aanbieden voor beginners die er nog achter willen komen of ze simracen echt leuk vinden of voor de doorgewinterde pro die op zoek is naar een upgrade. Heb je vragen over onze racesturen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op jouw vragen.

Top 10 racestoelen

Dus je bent op zoek naar een racestoel Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een lijst van onze top 10 racestoelen samengesteld, rekening houdend met factoren als budget (hoeveel waarde krijg je voor je geld), grootte (hoe groot is de stoel en hoe makkelijk kun je het weer opbergen), functionaliteit (doet het wat een goede stoel moet doen) en als laatst beoordelen wij de stoelen ook op uiterlijk (hoe ziet de stoel eruit).

Top 10 gaming headsets

Een goede gaming headset kan tijdens het racen een enorm verschil maken. Net als via een racestuur geeft een headset jou informatie door over wat gebeurd over het circuit. Daarnaast vergroot een headset de beleving enorm, omdat je werkelijk in de wereld van simracing wordt gezogen. Maar wanneer is een headset nou goed? Daarom hebben wij een top 10 pagina gemaakt voor alle gaming headsets op de markt. Wij hebben de producten gerankt op design, geluid, pasvorm en prijs. Op deze manier kun jij de perfecte headset kopen voor jouw behoeften.

Top 10 monitoren

Als gamer en als simracer weet je dat een goede gaming monitor essentieel is om het meeste uit je games te halen. Maar wat maakt een monitor geweldig? Bij High Level Simracing hebben wij het makkelijk gemaakt door de top 10 gaming monitoren voor jou op te stellen. Met deze monitoren kun je niet meer fout gaan en is het tijd om jouw simrace carrière naar een hoger level te brengen.