Meteen naar de inhoud

F1 22 Brazilië Setup

We zijn aangekomen in Brazilië! Het thuisland van Ayrton Senna, het circuit waar Jos Verstappen in 2001 de leider van de race Juan Pablo Montoya van het circuit heeft gereden, waar Ocon als achterblijver in 2018 Max van de baan heeft getikt, waar Max Verstappen in 2016 een show in de regen heeft gegeven en waar Lewis Hamilton in 2021 het hele veld heeft ingehaald. Het circuit van Interlagos staat altijd garant voor een mooie en spectaculaire race. Ook in F1 22 is dit een geweldig circuit en met onze F1 22 Brazilië setup kun jij jouw naam plaatsen tussen de andere race winnaars. Dit zijn namen zoals: Max Verstappen, Michael Schumacher, Lewis Hamilton en Ayrton Senna… niet slecht!

Aerodynamica

Ben jij op zoek naar de beste F1 22 Brazilië setup? Dan beginnen we natuurlijk met de aerodynamica. Voor deze Brazilië F1 22 setup heb ik gekozen voor 15-12 vleugel. Met deze afstelling heb je een goede topsnelheid op het lange rechte stuk van Interlagos. Ook heb je met deze afstelling veel rotatie door de bochten in de bochtige tweede sector. In deze sector is het belangrijk om een auto te hebben dat goed roteert. Hier wil je absoluut geen last hebben van onderstuur, anders duurt het zo lang voordat je op je gas kan gaan en verlies je veel tijd. Deze F1 22 Brazilië setup zorgt ervoor dat jouw auto goed roteert, zodat je snel op je gas kunt gaan en een hoge topsnelheid hebt. 

Versnellingsbak

De versnellingsbak staat in deze Brazilië F1 22 setup op 54% on throttle en 51% off throttle. Ik heb gekozen voor 54% on throttle, omdat dit de beste prestatie heeft gegeven tijdens het accelereren uit de langzame bochten. Vooral in sector twee en opkomen van het rechte stuk werkte 54% voor een optimale F1 22 Brazilië setup. 

 

Off throttle hebben we op 51% gezet. Met deze afstelling heb je meer stabiliteit in de auto tijdens het ingaan en halverwege de bocht. Ik heb vooral een verschil gemerkt tijdens de bochten 4 en 5. Door de off throttle te verhogen naar 51 is het mogelijk om deze bochten veel meer aan te vallen en meer snelheid mee te nemen door deze bochten. Verhoog daarom je off throttle voor de optimale F1 22 Brazilië setup.

Ophangingsconstructie

Voor de beste Brazilië F1 22 setup heb ik gekozen voor een ophangingsconstructie met rechts, rechts, links, links.

Ophanging

Voor een snelle F1 22 Brazilië setup is de ophanging enorm belangrijk. Ik heb gekozen voor 1-2-1-2-11-2. De voorkant van de ophanging draagt bij aan de rotatie die je wil hebben op Brazilië om onderstuur te voorkomen. Door de voorkant op 1 te zetten haal je de meeste rotatie uit de voorkant van je ophanging. Daarom staan deze op 1. De achterkant van de ophanging staat op 2. Dit is om de achterkant van de auto in balans te houden. Je kan deze nog met 1 klik verlagen als je merkt dat de achterkant van je auto nog iets te losjes is en vaak wil gaan glijden. 

De rijhoogte staat op 11-2. Vooral de voorkant van de rijhoogte staat vrij hoog. Met deze rijhoogte kun je op Interlagos de bochten aanvallen, zonder dat de kerbs je auto in onbalans brengen.

Remmen

De remmen staan hier net als op elk ander circuit op 100% en 50%.

Bandenspanning

De bandenspanning staat op 22,5 voor en 20,5 achter. In F1 22 is de ideale temperatuur voor je banden rond de 95 graden. Met deze bandenspanning in combinatie met de rest van deze F1 22 Brazilië setup komen je banden rond de 95 graden. Merk je dat de temperatuur in je banden onder de 95 blijft, dan kun je de bandenspanning ook met 1 klik verhogen.

Dit was mijn F1 22 Brazilië setup. Ik hoop dat deze setup jou heeft geholpen! 

Deze racesetup is mogelijk gemaakt door RDF PLAYS