Meteen naar de inhoud

De beste camera settings voor F1 22

In dit artikel delen we de beste camera settings voor F1 22. Want door het aanpassen van je camera ga je sneller en constanter rijden. Hoe komt dit? Vraag je je misschien af. Door de camera aan te passen kun je jou hersenen misleiden en het laten lijken alsof de game langzamer gaat. Ook kun je door het aanpassen van de hoogte van je camera ervoor zorgen dat je meer overzicht hebt. Als je dit op de juiste manier aanpast kun je sneller en constanter rijden. Gelukkig laten we jou zien in onze F1 22 beste camera settings hoe je dit voor elkaar krijgt. Daarnaast geven we nog een paar zeer belangrijke tips over wat je uit moet zetten in je camera settings om je rondetijden te verbeteren. Lees dus snel verder!

F1 22 tv-pod camera settings

We beginnen met de tv-pod camera settings. Deze camera setting wordt het vaakst gebruikt en dit is ook de camera die de e-sporters gebruiken in F1 22. Wat je vooral gaat merken in onze settings is dat het beeld meer is ingezoomd en dit is bewust gedaan, omdat het rijden en alles wat er om je heen gebeurd iets langzamer gaat voor je gevoel. Want je waarneming van snelheid veranderd met het gezichtsveld. Door middel van deze video van een trein kunnen we laten zien hoe de perceptie van snelheid verandert als je de camera settings ook verandert. Zodra het beeld meer inzoomt lijkt de trein veel langzamer te gaan. Dit werkt ook zo voor F1 22. Hierdoor kun je nauwkeuriger rijden en dit helpt natuurlijk enorm. Want je wil natuurlijk snel rijden in deze Formule 1 game, maar ook nauwkeurig zodat je ronde na ronde dezelfde snelle tijden kunt blijven rijden. Heb je moeite met constant rijden in F1 22? Check dan ook onze F1 22 tips met alle tips and tricks die je nodig hebt om je rondetijden te verbeteren.

Tv-pod camera settings F1 22

Hierbij de tv-pod camera settings voor F1 22. Je kunt hier een foto van maken of schrijf deze rustig op om daarna in de game aan te passen.

Een paar specifieke settings waar we nog op terug willen komen zijn camera shake en camera movement. Zet deze absoluut uit! Want als je deze twee opties aan laat staan beweegt de camera mee met de auto als je remt, op je gas gaat of als je door een bocht gaat. Door deze settings uit te zetten zal je al snel merken dat je een veel beter overzicht hebt tijdens het rijden, omdat de camera niet de hele tijd meebeweegt. Zet deze twee opties dus ook zo snel mogelijk uit als je begint.

F1 22 cockpit camera settings

Dan gaan we nu kijken naar de instellingen voor de cockpit view. In deze view is het vooral belangrijk dat je de camera iets hoger plaatst, maar ook wat dichter bij het stuur plaatst. Door dit aan te passen heb je net weer wat meer overzicht en dit is zoals we al eerder hebben besproken belangrijk om sneller en constanter te rijden in F1 22.

Cockpit view camera settings F1 22

Dan gaan we nu kijken naar de beste cockpit view camera settings voor F1 22.

Ook hierbij geldt weer dat je camera shake en camera movement uit wil hebben staan om sneller en constanter te rijden

Pas deze twee opties absoluut aan in je camera settings

Dan tot slot zet ook motion blur strenght op 0 in de graphics settings. Ook dit maakt weer een klein beetje verschil om wat constanter te rijden. En alle kleine beetjes die we steeds proberen te vinden zorgen ervoor dat je net weer wat sneller en constanter kunt rijden.