Meteen naar de inhoud

Competitive Team Championship (CTC)

Competitive Team Championship (CTC)

Welkom bij Competitive Team Championship (CTC)

Het Competitive Team Championship (CTC) toernooi is de ultieme kijkervaring voor F1 E-sport fans. Met de meest getalenteerde teams die het tegen elkaar opnemen in de F1 22 game, is het niveau van de competitie ongelooflijk intens. Elke week brengen we de spanning van de races naar kijkers over de hele wereld met ons internationale commentaar in het Engels. Dus als je op zoek bent naar een spannende race-avond, mis dan het Competitive Team Championship niet! Elke donderdag om 19:30 uur kun je onze Divisie 2 race-actie volgen, terwijl de beste F1 E-sport teams om 21:00 uur strijden om de titel in Divisie 1.

Het F1 22 toernooi bestaat uit 12 races die plaats vinden op twaalf circuits over de hele wereld. De teams zullen het tegen elkaar opnemen in de 1e divisie en de 2e divisie. In de kwalificatieronde strijden 30 – 35 teams om een plaatsje in de 1e divisie of de 2e divisie. In de fase hierna nemen de teams het in hun divisie tegen elkaar op. Vanaf daar is het een groot race gevecht totdat één team als winnaar uit de bus komt en er met de hoofdprijs van minstens 450 euro vandoor gaat!

Bekijk ons toernooi vanaf 16 februari 2023 tot en met 24 mei 2023

March-_19_

Support ons nu op Patreon

Ben je geïnteresseerd om dichter bij de actie in het kampioenschap te komen? Zo ja, waarom wordt je dan geen lid van ons op Patreon? Als abonnee betaal je een klein bedrag van €1,89 per maand, support je het toernooi en krijg je toegang tot onze privé Discord server. Hier maak je kans op exclusieve giveaways, stem je op de circuits die wij volgens jou moeten opnemen in de race kalender, stem je op the driver of the day en kun je op de mooiste inhaalacties van de dag stemmen; bovendien krijg je de mogelijkheid exclusieve vragen te stellen aan de coureurs, teams en commentatoren voor in onze voorbeschouwing van elke race.

2 reacties op “Competitive Team Championship (CTC)”

    1. Hi Jurre,

      Het is helaas niet mogelijk om je voor het Competitive Team Championship(CTC) toernooi in te schrijven. Wel rijden er heel veel leuke en snelle teams mee in dit toernooi wat het toernooi erg leuk maakt om te volgen. Er zullen meer toernooien op onze website komen, hier kun je je wellicht wel voor inschrijven. Houd dus vooral onze website in de gaten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *