Meteen naar de inhoud

Alles wat je moet weten over F1 23

EA Sports heeft vorige week op een unieke wijze de nieuwe Formule 1 game aangekondigd door een nieuw team voor F1 23 te onthullen: Konnersport Racing Team. Fans van de game moeten echter wachten tot 3 mei 17:00 uur om de eerste trailer van de game te bekijken. In de tussentijd heeft EA Games aangekondigd dat Max Verstappen op de cover van de Champions Edition te zien zal zijn. 

Championship editie en standaard editie

Dit nieuws zal voor velen wellicht geen schok zijn, gezien Verstappen zijn indrukwekkende prestaties als tweevoudig wereldkampioen en EA Games’ persoonlijke sponsoring met Max. Op de standaard editie van F1 23 staan Charles Leclerc, Lando Norris en Lewis Hamilton op de cover.

De beslissing om alle drie de coureurs op de cover te zetten is een knipoog naar hun immense talent en populariteit onder de fans van de sport. Charles Leclerc, de Monegask die laatst zijn debuut heeft gemaakt op Spotify met het nummer AUS23, wordt door velen gezien als één van de snelste coureurs in de Formule 1. Lando Norris, die al heeft bewezen veel talent te bezitten, wordt beschouwd als een rijzende ster in de sport. En tot slot Lewis Hamilton, de zevenvoudig wereldkampioen en één van de meest succesvolle coureurs in de geschiedenis van de sport, blijft domineren binnen en buiten het circuit en verlegt de grenzen van wat mogelijk is.

Verstappen laat via zijn eigen Twitter blij te zijn dat hij op de cover staat van F1 23. “Een geweldig iets, zeker iets waar ik trots op ben.” Ook Charles Leclerc is erg enthousiast: “Het voelt heel speciaal om weer op de cover te staan. Vroeger speelde ik de game en hoopte ik ooit met mezelf te kunnen racen. En nu sta ik op de cover.”

F1 23 onthullingstrailer

De onthullingstrailer van F1 23 is door EA Sports helaas uitgesteld van 1 mei 2023 naar 3 mei 2023. Om deze trailer niet te missen kun je deze bekijken via deze link op de YouTube pagina van EA Sports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *