Meteen naar de inhoud

De beste camera settings om sneller te zijn in F1 23

En we zijn terug! Een van de meest gestelde vragen die ik elk jaar krijg, zijn vragen over mijn camera settings. En vandaag zal ik daarom direct mijn F1 23 camera settings met jullie delen. Dit zijn naar mijn mening de beste camera settings om sneller en constanter te zijn in F1 23. Het verschil tussen deze camera settings en de standaard settings is gigantisch. Het zal je niet alleen veel sneller maken, maar je gaat er ook minder fouten door maken.

De beste TV pod camera-instellingen

Laten we beginnen met de TV pod camera. Een van de grootste voordelen van deze camera settings is dat je scherm niet beweegt als je remt of instuurt voor een bocht, in tegenstelling tot de standaardinstellingen. Hierdoor is het makkelijker om goed je rempunt te spotten en ronde na ronde zo snel mogelijk door de bochten te gaan. Ook zal je merken dat het beeld is ingezoomd, wat ik met opzet heb gedaan om je perceptie van het rijden en alles wat er om je heen gebeurt te vertragen. Als de camera is ingezoomd, lijkt het erop alsof de game langzamer gaat, waardoor je nauwkeuriger kunt rijden. Dit is vooral handig in F1 23, waar je voor het winnen van races constant snelle ronden zonder fouten moet rijden.

Persoonlijk gebruik ik deze camera-instelling het vaakst en ik rij er een stuk sneller en constanter mee. Je kunt mijn instellingen zien in de onderstaande afbeelding. Ik wil graag twee specifieke instellingen noemen: camera shake en camera movement: zorg ervoor dat je deze instellingen volledig uitschakelt! Door deze instellingen uit te zetten beweegt de camera niet mee met de auto als je remt, gas geeft of een bocht neemt. Je zult al snel merken dat je een veel beter algemeen beeld hebt tijdens het rijden.

De beste instellingen voor de cockpit camera

Laten we nu eens kijken naar de instellingen van mijn cockpit camera. Met deze camera vind ik het belangrijk om wat dichter bij het stuur en vooral hoger in de auto te zitten voor een beter zicht. Houd er rekening mee dat je met een cockpit camera minder kunt zien dan met een TV pod camera. Ik probeer dus het zicht met de cockpit camera te maximaliseren door hoger en dichterbij te zitten. Onthoud dat het, om sneller en constanter te rijden in F1 23, nog steeds belangrijk is om camera shake en camera movement uit te schakelen.

Vergeet niet om ook deze camera-instellingen aan te passen

Stel tot slot motion blur in op 0. Dit lijkt misschien een kleine verandering, maar het draagt bij aan het constanter rijden. En juist door voortdurend op zoek te gaan naar kleine verbeteringen, word je in F1 23 sneller en constanter.

Wil je sneller worden in F1 23? Check dan ook alle F1 23 setups voor elk circuit op High Level Simracing. Deze setups zijn geoptimaliseerd voor een race in MyTeam, Career Mode en online (league) racing.

Deze tips zijn mogelijk gemaakt door

2 reacties op “De beste camera settings om sneller te zijn in F1 23”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *