Meteen naar de inhoud

Dit zijn dé beste simracing games van 2022

Ben je op zoek naar de beste simracing games van 2022? Zoek dan niet meer verder! High Level Simracing heeft de nieuwste en beste sim racegames van 2022 voor jou in één handig overzicht geplaatst. In onze lijst staan uitstekende sim racers, zoals Project Cars 2 en iets meer arcade games zoals F1 22. Ook als je helemaal los wilt gaan en je race skills echt wilt testen, dan is iRacing de ultieme racegame voor jou. Dus wat je voorkeur ook is, er is zeker een sim racegame die perfect bij je past. Maak je dus klaar om in te stappen en het gaspedaal in te trappen! Dit zijn volgens ons de beste simracegames van 2022.

iRacing

Als het op sim racen aankomt, wordt iRacing algemeen beschouwd als een van de beste opties die beschikbaar zijn. Het niveau van detail en realisme in het spel is indrukwekkend, en de online community is zeer actief, wat het vinden van races om aan deel te nemen makkelijk maakt.

iRacing is echter niet perfect. Een van de grootste nadelen is de prijs – het is een van de duurste sim racegames op de markt. Bovendien kan de leercurve vrij steil zijn, dus het is misschien niet de beste keuze voor casual racers.

Over het algemeen is iRacing een geweldige optie voor serieuze sim racers. Wel is het belangrijk om tijd en geld te investeren om het meeste uit het spel te halen. Daarom mag deze iRacing absoluut niet ontbreken in een overzicht van de beste simracing games van 2022. Als je net begint of op zoek bent naar een meer casual race-ervaring, zijn er betere opties beschikbaar.

Project Cars 2

Project Cars 2 is niet het laatste deel in de Project Cars serie. Sinds de release in 2017 is deel 3 ondertussen uitgekomen, echter heeft EA met Project Cars 3 de serie volledig vermoord. Gelukkig is Project Cars 2 ontwikkeld door Slightly Mad Studios en uitgegeven en gedistribueerd door de Bandai Namco Entertainment-groep. Project Cars 2 is een van de beste racing simulators op de markt. Het is de perfecte game voor elke ‘petrolhead’ die wil ervaren hoe het is om achter het stuur te zitten van enkele van ’s werelds meest iconische auto’s, op enkele van ’s werelds beroemdste circuits zoals Hockenheimring, Zolder of Nürburgring.

Het detailniveau van Project Cars 2 is verbazingwekkend, van de auto’s zelf tot de circuits en de weersomstandigheden. Dit detailniveau strekt zich uit tot de gameplay, die ongelooflijk realistisch is en zelfs de meest ervaren spelers van racegames op de proef zal stellen. Tot slot is het geluid ook prachtig en bij elke auto uniek. Helemaal als je een van de top gaming headsets op de markt gebruikt. Als je een fan bent van racegames, dan is dit zeker een spel dat je moet bekijken. Het is een authentieke en meeslepende ervaring die je rijvaardigheid tot het uiterste zal testen. Dus, waar wacht je nog op?

Assetto Corsa

Assetto Corsa is een van de populairste racesimulators die er zijn. Het staat bekend om zijn realistische rijeigenschappen en prachtige graphics. Assetto Corsa is een prachtig spel, dat valt niet te ontkennen. De auto’s zien er geweldig uit en de circuits zijn geweldig gedetailleerd. maar hoe zit het met de gameplay?

Assetto Corsa is een realistische rijsimulator. De physics zijn perfect en de besturing is uitstekend. Als je op zoek bent naar een authentieke race-ervaring, dan is Assetto Corsa het spel voor jou.

Het spel is echter niet zonder gebreken. De AI kan soms frustrerend moeilijk zijn en de carrièremodus mist inhoud. Maar over het geheel genomen is Assetto Corsa een geweldig racespel die elke fan van het genre zou moeten uitproberen.

Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione is een van de meest realistische en nauwkeurige race simulators die je kunt spelen. Als je op zoek bent naar een uitdaging, dan is dit het spel voor jou. Het detailniveau is verbazingwekkend en de physics zijn perfect. Je hebt echt het gevoel dat je in de bestuurdersstoel zit tijdens het racen. Het enige nadeel is dat het een beetje moeilijk kan zijn om het spel onder de knie te krijgen, maar als dat eenmaal is gelukt, staat er een geweldige game op je te wachten.

Als je een echte race-ervaring wilt, is Assetto Corsa Competizione het spel voor jou. Het is een van de meest realistische en nauwkeurige simulators die er zijn, en het zal je vaardigheden echt op de proef stellen. Dus stap in, start je motoren en maak je klaar voor de rit van je leven.

F1 22

F1 22 is het nieuwste deel in de langlopende F1 race franchise. En net als zijn voorgangers is het een racegame dat gemakkelijk is om mee te beginnen, maar moeilijk om te perfectioneren. De besturing is eenvoudig en intuïtief, waardoor het perfect is voor nieuwkomers in de serie. Maar laat je niet misleiden door de toegankelijkheid – het spel heeft veel diepgang en het kost uren oefening om een doorgewinterde pro te worden. Wil je sneller worden met F1 22? Bekijk dan hier onze tips om je rondetijden te verbeteren! 

Als je een fan bent van racegames, dan is F1 22 zeker de moeite waard. Het is een van de meest gepolijste en plezierige titels in het simracing genre, en het zal je zeker dagenlang vermaken.

Gran Turismo 7

Het heeft lang geduurd, maar Gran Turismo 7 is er eindelijk. En het was het wachten waard!

Dit nieuwste deel in de legendarische race franchise is de beste tot nu toe: met verbeterde graphics, nieuwe functies en meer dan genoeg content om je urenlang bezig te houden.

De carrièremodus is zoals altijd de ster van de show, met een enorm aantal evenementen om in te racen en genoeg variatie om het interessant te houden. De nieuwe online multiplayer modi zijn ook erg leuk, en voegen nog meer herspeelwaarde toe aan een spel dat al vol zit. Als je fan bent van racegames, of gewoon op zoek bent naar een nieuw spel om je tanden in te zetten, dan is Gran Turismo 7 zeker de moeite waard.

rFactor 2

Het lijdt geen twijfel dat rFactor 2 een van de meest uitgebreide en gedetailleerde race simulators is. Voor sim race fans is rFactor 2 de gouden standaard. Het niveau van detail en realisme is ongeëvenaard, waardoor het de perfecte game is voor degenen die zich echt willen verdiepen in het racen.

Aan al dat realisme hangt echter een prijskaartje, zowel wat betreft de hoge systeemeisen als de steile leercurve. Dit is geen spel voor casual racers of mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke overwinning.

Maar als je er de tijd en moeite voor wilt nemen, is rFactor 2 een ongelooflijk lonende ervaring. En als je fan bent van motorsport, is dit een van de beste simracing games op de markt. Deze ultieme racegame rFactor 2 mag absoluut niet ontbreken in onze lijst van beste simracing games van 2022.

Dirt Rally 2.0

Een klein uitstapje naar het rally rijden. Dirt Rally 2.0 is een van de meest authentieke en opwindende racegames die je kunt spelen. Vanaf het moment dat je de motor start, word je meegevoerd naar een wereld vol spanning en actie op het scherpst van de snede. Elke bocht, elk rechte stuk, elke sprong is gevuld met hartverscheurende anticipatie.

De graphics zijn verbazingwekkend realistisch en het geluidsontwerp is onberispelijk. Aan elk detail is gedacht, van de manier waarop de auto’s sturen tot de manier waarop de circuits eruit zien. Deze game dompelt je echt onder in zijn wereld.

En dat is nog maar de single-player campagne. De multiplayer is nog spannender, waarin je het opneemt tegen de beste coureurs ter wereld. Of je nu speelt voor je plezier of voor de glorie, Dirt Rally 2 is een verslavende en opwindende ervaring. Dirt Rally 2.0 is de ultieme off-road racegame.

Onze beste race simulators van 2022

Dit zijn volgens High Level Simracing de beste simracing games van 2022! Wil jij ook beginnen met simracing? Check dan hier alles wat je nodig hebt om te beginnen met sim racen of bekijk onze top 10 racesturen en top 10 racestoelen om je zo optimaal voor te bereiden voor simracing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *