Meteen naar de inhoud

F1 22 Hongarije Setup

En we zijn terug! Mijn naam is Roberto en in deze video deel ik een erg snelle setup die jouw auto op rails laat rijden op Hongarije in F1 22. Deze F1 22 Hongarije setup is gemaakt voor alle patches na 1.06 en met deze setup kun jij jouw rondetijden flink verbeteren. Zoals altijd zijn mijn setups gemaakt voor een race in F1 22. Laten we beginnen!

Aerodynamica

Zoals gezegd kun je mijn setups gebruiken voor een race in My Team, Career Mode, Grand Prix en online races. En voor mijn F1 22 Hongarije setup heb ik gekozen voor: 50 – 39 vleugels. Hongarije is een circuit waar je niet vaak kunt inhalen en daarom is het belangrijk dat je goede en snelle rondjes kunt rijden. Het liefst ook met een geweldige kwalificatie. Als dit niet lukt dan heb je vaak nog mogelijkheden met een goede strategie om meerdere plekken te winnen. Daarom heb ik voor een setup gekozen waarmee je de snelste rondjes kunt rijden en niet voor een iets hogere top snelheid, omdat je dan naar mijn mening gewoon te veel tijd verliest in de bochten.

Versnellingsbak

Het differentieel staat op 60 en 50 procent. Dit gaf mij de meeste stabiliteit op het circuit van Hongarije.

Ophangingsconstructie

Dan camber en toe, deze staat op rechts, rechts, links, links.

Ophanging

De ophanging, en deze is anders dan de meeste F1 22 Hongarije setups. Ik heb deze gezet op 1-7, 1-7 en 4-5. Ik heb gekozen voor een zachtere ophanging aan de voorkant omdat ik dat fijner vind rijden met sommige kerbs, zoals bocht 4 en de chicane van bocht 6 en 7. De voorkant staat ook laag omdat ik zoveel mogelijk rotatie wil creëren. De achterkant staat in mijn F1 22 Hongarije setup wat hoger en de combinatie van deze setup zorgt ervoor dat de auto volledig in balans is en op rails rijdt. De rijhoogte staat op 4-5, dit was voor mij ideaal met over de kerbs rijden en bottomde ik nooit op het asfalt.

Remmen

De remmen staan op 100 en 50 procent. Deze F1 22 Hongarije setup heeft dus ook geen veranderingen in de remmen.

Bandenspanning

En tot slot de banden, deze staan op 23,2 voor en 21,2 achter. Merk je dat je voorbanden nog iets te warm worden dan kun je deze een klik lager zetten en je achterbanden kunnen waarschijnlijk 1 klik hoger. Het liefst wil je jouw banden rond de 95 graden hebben voor de ultieme prestaties van je banden.  

Dit is mijn F1 22 Hongarije setup. Heeft deze setup jou geholpen? Laat het dan weten in de comments!

Deze racesetup is mogelijk gemaakt door RDF PLAYS